Lehetőség van megtanulni a motivátorok működését és akkreditált tanácsadóvá válni a témában. Akit érdekel és kész áldozni a fejlődéséért, és egy itthon még egyedülálló nemzetközi tudás megszerzéséért,
nekik szervezünk képzést, hogy itthon is elsajátíthassák ezt a tudást.

A Motivációs Térkép (MT) akkreditált tanácsadói képesítés megszerzésének előnyei:

  1. COACH-ként vagy TRÉNER-ként kiemelkedhetsz a többi szakember közül, hiszen a motiváció vizsgálatát és növelését is a hozzáadhatod a specializációidhoz.
  2. Ha egy szervezeten belül dolgozol – a motiváció és az elkötelezettség
    szakértőjévé válhatsz.
  3. Felajánlhatod az EGYÉNI coaching ügyfeleidnek, hogy a coaching részeként elkészítitek a Motivációs Térképet – így gyorsabb és mélyebb hatást tudsz elérni a coaching ülések során, és segítheted őket abban is, hogy jobb vezetőkké váljanak és karrierjükben is gyorsabban előrelépjenek.
  4. Megnövelheted bármilyen, általad facilitált LEADERSHIP program, vagy tréning eredményességét, melyben szerepel a motiváció.
  5. Képes leszel arra, hogy megértsd a riportokat és egyéni visszajelzést adj az azt kitöltőknek, hisz a képzés sikeres elvégzését követően saját back-office szoftvered lesz
  6. Ajánlhatsz CSAPAT-motivációs üléseket is, képes leszel arra, hogy elkészítsd a csapat riportot és visszajelzést adj róluk.
  7. Képes leszel arra, hogy egy teljes SZERVEZET motivációját megmérd, és értékeld, térképeket kínálva a szokásos dolgozói felmérések helyett, vagy egy VÁLTOZÁSKEZELÉS program részeként.
  8. Ideális esetben, és ezt is tanácsoljuk, a Motivációs Térképet (MT) érdemes évente elkészíteni, hogy látható és mérhető legyen a változás és az eredmények, így biztosítva a folyamatos fejlődés kontrolját.

Miért?

A motivációt és az elkötelezettséget egyre több szervezetben nehéz fenntartani, több helyen erőteljesen csökken. A Gallup Intézet szerint a dolgozók mindössze 13%-a elégedett és elkötelezett a munkahelyén. A motivált dolgozók 50%-kal nagyobb eséllyel teljesítik túl a kitűzött célokat, és azok a cégek, melyek a legjobbak az elkötelezettség terén, 4.5-szeres árbevétel-növekedést könyveltek el.

Hogyan?

A Motivációs Térkép akkreditált tanácsadói képesítési folyamat online tanulással indul, és James Sale: Mapping Motivation című könyvének alapos megismeréséből is áll, amelyet egy-egy napos workshop és egy utókövető webinar követ. Telefon/skype tréningen tanulod meg, hogy hogyan telepítsd és kezeld a háttérszoftvert, amely nagyon könnyen és egyszerűen használható. Marketing anyagokkal is segítjük elindulásod. A CHN távolról ezután is támogat, ahogy használni kezded a szoftvert és értelmezed ügyfeleid számára az MT riportokat.

Ha mindez felkeltette érdeklődésed és szeretnéd magad a motiváció irányába képezni és már coach képesítéssel rendelkezel vagy HR szakember vagy akkor keress engem, hogy megbeszéljük, hogy mikor indul a következő csoportos képzés.

Von Bartheldné Ábri Judit MA, MCC

Business Practitioner Hungary

abri.judit@executivecoach.co.hu

+36 30 9 422 419

www.coachinghataroknelkul.hu