Ismerje meg! Próbálja ki!

Bemutatjuk a Motivációs Térképet

Május 10.-én délelőtt szeretettel meghívjuk, hogy bemutassuk a Motivációs Térkép (MT) teszt alkalmazási lehetőségeit a motiváció erősítése céljából.
A Motivációs Térkép konkrét, számszerű információkkal szolgál munkatársaink motivátorairól, motivációs érzékenységéről és jelenlegi motivációs szintjéről. Konkrét javaslatokat tartalmaz arra, hogy vezetőként milyen körülményekkel, tevékenységekkel, hozzáállással lehet „táplálni” mások motivátorait.

Nagyon izgalmas, ahogy a Motivációs Térkép csapatoknál vagy egész szervezeteknél működik. Elmagyarázzuk, hogy mit ad a csapat térkép, mi az az információ, amely az eredményesebb csapat működést és a tagok közötti magas szintű együttműködést előmozdítja.

Csapat Motivációs Térkép összegző jelentések

Azt se felejtsük el, hogy saját Motivációs Térképünk mennyit ad hozzá önismeretünkhöz! Elvégre munkahelyi teljesítményünknek, saját jóllétünknek mi vagyunk a legfőbb gazdái.

Beszélünk a motiváció belső forrásairól, és részletesen ismertetjük a Motivációs Térkép kilenc motivátorát, melyek három fő csoporthoz tartoznak. Azt is elmondjuk, hogy az egyes motivátorokat hogyan kell „feltüzelni”, hogy adják azt az energiát, amiről szólnak és ami az egyént megmozgatja.

Esettanulmányt is ismertetünk és kártyázni is fogunk, hogy mindenki eljátszhasson azzal a gondolattal, hogy őt mi fűti, melyek azok és milyen sorrendben állnak fel a motivátorai.

Persze egy bemutató délután azzal lesz kerek, ha lehetőséget adunk a teszt kitöltésére. A nap végén kedvezményes teszt kitöltésre lehet jelentkezni, hogy a Motivációs Teszt kóstoló teljes legyen.

A délután vendéglátó előadói öten leszünk, annak érdekében, hogy a résztvevők Motivációs Térkép élménye színes és változatos legyen mind azzal az egyéni megközelítéssel kiegészítve, amit mi kaptunk és, amilyen formában a Térképpel kapcsolatos élményeinket, pozitív tapasztalatainkat tovább szeretnénk adni.

Akkreditált Motivációs Térkép tanácsadók

A délelőtt előadói

Ábri Judit
Ábri Judit

 

Magyar Judit

Magyar Judit

 

Mizsér Attila

Mizsér Attila

 

Pék Eszter

Pék Eszter

 

Ardai Zoltán

Ardai Zoltán

 

Időpont:          2018. május 10. 9:00 – 11.30

Helyszín:        A nagy létszámú jelentkezésnek köszönhetően átszervezés alatt!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.